Autohipnoză și tehnici subliminale – Eldon Taylor

Autohipnoză și tehnici subliminale – Eldon Taylor

O colecție practică de instrumente pentru creșterea puterii personale pe care le puteți folosi oricând

Exercițiu: Experiența oceanică – fragment

De azi înainte, vei avea o încredere reînnoită în tine însuți. Observi că lucrurile pe care le-ai considerat stresante în trecut se vor scutura de pe tine, precum apa de pe o pelerină de ploaie. Sau de pe spatele unei rațe.

Ai devenit impenetrabil la stres. Ai spațiul tău special de echilibru și poți merge acolo ori de câte ori dorești. Ești în pace cu tine însuți și cu lumea din jurul tău. Viața e precum o școală. Ai învățat multe lucruri și poți și chiar vei continua să înveți multe. Ai intrat într-o nouă epocă de înțelepciune deplină și acum știi ce să faci cu ceea ce cunoști. Ai încredere în tine însuți; ești încrezător și în siguranță. Ești bun. Meriți cu adevărat fericire, pace, echilibru și armonie.

De azi înainte, vei observa cum noul tău nivel de încredere generează un entuziasm înnoit pentru viață și pentru tot ceea ce conține ea. Ai dobândit abilitatea de a vedea lucrurile în echilibru. Ierți și ești iertat. Ești recunoscător. Ești un miracol. Pur și simplu odihnește-te sub razele soarelui, pe plajă, știind că toate lucrurile bune se îndreaptă către tine. Ne vom folosi plajă și ceva imaginație în plus pentru a curăța, a îndepărta orice gânduri autolimitative. Îndepărtează fricile reziduale sau îndoielile și refă-ți pe deplin viziunea perfectă despre tine însuți, chiar acum.

Descriere CIP a Bibliotecii Naționale a României: Taylor, Eldon; Autohipnoză și tehnici subliminale: O colecție practică de instrumente pentru creșterea puterii personale pe care le puteți folosi oricând / Eldon Taylor; trad. din lb. engleză de Ana-Maria Datcu. – București, For You, 2017

Accesați: Cărți care au schimbat percepțiile unor generații întregi