Autocompasiune

Știm că experiența de a fi părintele unui copil cu tulburare de spectru autist nu este cea mai ușoară și dorim să venim în sprijinul dumneavoastră. Vă invităm să participați la un studiu psihologic care investighează efectele compasiunii față de sine. Prin participarea la acest studiu, primiți acces gratuit la o aplicație mobilă, care vă oferă posibilitatea să beneficiați de ghidaj în cadrul unei intervenții psihologice auto-administrate. Studiul se adresează EXCLUSIV părinților care au copii diagnosticați cu tulburare de spectru autist. 

Vă asigurăm că participarea dvs. la studiu este confidențială, iar datele pe care ni le furnizați vor fi analizate global, ca rezultate la nivelul întregului eșantion de participanți (strict în scop de cercetare, publicare articol de specialitate sau prezentare în fața unei comisii de specialitate).

Formularul nu mai acceptă răspunsuri. Etapa de înscriere la acest studiu s-a încheiat. În cazul în care doriți să ne transmiteți ceva, vă invităm să ne scrieți pe adresa de e-mail: studiu.psihologic.autocompasiune@gmail.com

Pentru orice nelămurire legată de acest studiu, în timpul sau după finalizarea acestuia, ne puteţi contacta prin email la adresa: studiu.psihologic.autocompasiune@gmail.com.

De asemenea, ne puteți contacta și pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/Autocompasiune-studiu-psihologic-100642848692632/).

Studiul este realizat de către student masterand Ștefanache Ștefania, sub coordonarea Lect. Univ. Dr. Diana Nechita, în cadrul Masteratului de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, UBB.

Accesați: Atașează link cu scopul de a strânge numărul minim de participanți pentru cercetarea proprie