Meniu Închide

Agenda de weekend: Durere și Glorie, The art of banksy, BOOKerini

Durere și Glorie. Premieră la cinema – 18 octombrie. Regizorul spaniol Pedro Almodovar a găsit un registru personal mai intens ca niciodată pentru noul său film despre un regizor vârstnic (Antonio Banderas), pasionat de meseria sa, față în față cu boala, depresia și pierderea puterilor.

Până la data de 27 octombrie – The art of banksy. Casa Vaida Voievod din Cluj și Arcul de Triumf din Capitală găzduiesc simultan expoziția cu peste 50 de lucrări – tablouri, picturi, obiecte 3D, clipuri video – ale celui mai mare artist grafician al tuturor timpurilor, un erou al artei contemporane. Emoționante, bulversante, dramatice, lucrările lui Banksy poartă în ele un fir roșu care te conduce, inevitabil, către o realitate limpede, dureroasă, aducând o critică sarcastică luptei pentru putere, războiului și consumerismului.

Târgul Internațional de Carte pentru Copii BOOKerini va fi deschis până duminică, la Biblioteca Națională a României. Intrarea este liberă.

Expoziție cu participare internațională și platforma de business Nr. 1 a domeniului auto din România SAB & Accesorii 2019, până la data de 20 octombrie 2019.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații, urmărește-ne pe Facebook și Instagram.