#4 Buletin Informativ

#4 Citește o carte și dă mai departe

Cu siguranţă avem cărţi pe care le-am citit şi de care ne putem dispensa. Informaţia trebuie să meargă mai departe, la colegii noștri.

Cărți oferite: ”Unde-a dispărut Pișpirel?” De (autor) Nicholas Allan; ”Explicatorul de lucruri. Chestii complicate în cuvinte simple” De (autor) Randall Munroe; ”Cimpanzeul meu ascuns” De (autor) Prof. Steve Peters; ”Prețul privilegiului” De (autor) Madeline Levine.

Pentru a participa este necesar să specifici de ce dorești să citești aceste cărți, accesând linkul de mai jos și să locuiești în București (deoarece predarea se face personal). Sunt luate în considerare răspunsurile trimise în perioada 2-7 octombrie 2021, selectăm un răspuns și predăm personal cărțile.

Paginile poartă urmele apetitului pentru lectură.

Revista Monitorul Psihologiei #6

Pregătim bunul de tipar pentru Revista Monitorul Psihologiei #6. Pentru publicarea pe site și în acest număr al revistei, puteți trimite articole până la data de 30 octombrie a.c.

Link: Publică un articol

Biblioteca Monitorul Psihologiei

Considerând că o parte din cărțile menționate la bibliografie, pentru concursurile de ocupare a unor posturi vacante, nu mai sunt disponibile pentru achiziție pe site-urile de specialitate, ne puteți contacta pentru a împrumuta publicațiile de care aveți nevoie (predarea se face personal, doar în București iar cărțile se pot aloca cel mult 1 zi).

Link: Contactează-ne!

Procesez…
Succes! Ești în listă.